Gratis verzending vanaf €75Must Have Items Wekelijks nieuw aanbod

Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

GA DOOR MET WINKLELEN

Over ons

Over ons

For Models and Mermaids is het platform waar jij al jouw unieke items vindt op één plek. Het stukje ‘models' komt voort van de zelfzekere en sterke vrouw die zich laat zien als een rolmodel voor andere dames en onze jongere generatie. Er zijn zoveel verschillende type vrouwen en vrouwen nemen in hun leven ook verschillende rollen aan waarbij kledingkeuze een belangrijk element is.

Aangezien wij van duurzaamheid houden en een schone oceaan, hebben wij het stukje ‘mermaids' in het leven geroepen. Zeemeerminnen zijn godinnen van de zee en beschermen de onderwaterwereld. Wij willen graag iets terug doen voor onze oceaan en vinden het daarom belangrijk om rekening te houden met de inkoop van de verschillende merken die wij aanbieden. Op deze manier word ook jij een ambassadrice van onze prachtige oceaan.


Founder

Op 11 Januari 2021 heeft Jessica Wohrmann For Models and Mermaids een nieuw leven in geblazen. Tijdens haar studenten tijd was Jessica begonnen met het verkopen van scrunchies iets wat in die tijd nog maar net bestond. Dit liep zo lekker dat Jessica besloot het de ondernemerswereld in te stappen. Ze begon met de inkoop van de eerste paar merken en al snel begon Jessica het steeds leuker te vinden om uit te zoeken wat een power vrouw in deze tijd nodig heeft. Inmiddels hebben we dan ook al negen prachtige merken bij ons aangesloten en zijn er meer in zicht. Jessica volgt haar hart en vertrouwt op haar intuïtie, ze is dan ook niet bang om groots te dromen. Samen met haar team is ze dan ook vastberaden om deze dromen uit te laten komen. Dus hou ons in de gaten op social media en in de nieuwsbrief voor wat er allemaal nog gaat komen.

 

Missie

Bij For models and mermaids hebben we positiviteit, vrouwelijkheid, toegankelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Deze onderbouwen onze missie om iedere vrouw te laten stralen op haar eigen unieke manier en daarbij de effecten op het milieu en de maatschappij zo klein mogelijk te houden.

Ocean loving

We zijn ons ervan bewust dat de mode-industrie een slechte invloed heeft op het milieu. Daarom kijken we bij de keuze van de merken waar het geproduceerd wordt en hoe zij hun steentje bijdragen in de maatschappij. We zijn dan ook van plan dit in de toekomst verder uit te breiden zodat we zo duurzaam mogelijk jou je kleding kunnen leveren


 

 
Het team Dromen verwezenlijken zich niet zomaar, hiervoor heb je een team nodig met dezelfde visie en waarden. Omdat we nog maar net begonnen zijn is dit dreamteam nog klein. Hierdoor wordt wel elk pakketje door ons persoonlijk gecontroleerd en met liefde verstuurd. Ook zijn we eager om van het proces te leren dus horen we graag wat onze klanten van ons vinden en beantwoorden we met liefde alle vragen. Want ook wij streven er naar de beste versie van ons zelf te zijn.

Laat ons het werk doen en geniet van alle prachtige nieuwe dingen die wekelijks binnen komen! 

Mocht je vragen hebben of wil je gewoon iets met ons delen, voel je vrij om ons een berichtje te sturen via de mail of ons Instagram account.

XO,

For Models and Mermaids